O nama

GOROŽUP - BIN d.o.o. - Pizzeria Oliva Grill

Pizzeria „Oliva“ u rustikalnom stilu u kojoj prevladava prirodna boja drveta i kamena uz probrane antikvitete nalazi se u blizini centra Zagreba točnije u VINOGRADSKOJ (Vinogradska cesta 17).

Naše poslovanje krasi dugogodišnja tradicija i već smo vrlo prepoznatljivi svojom kvalitetnom pripremom hrane te profesionalnom i nadasve ljubaznom uslugom osoblja. Pizzeria OLIVA posjeduje cca 50 sjedećih mjesta te otvorenu terasu od cca 20 sjedećih mjesta, u njoj se mogu organizirati razne proslave kao što su rođendani, obljetnice, domjenci, poslovni ručkovi i sl.

Svojim gostima nudimo najukusnije pizze u gradu, pečene u krušnoj peći. Uz više vrsta pizza nudimo razne tjestenine i umake, gotova jela, lazanje, razne slastice, te JELA SA ROŠTILJA.
S atraktivnom lokacijom u samom središtu Zagreba omogućava svojim gostima dolazak tramvajem iz drugih dijelova grada ili pješice za sve one koji se nađu u ugodnoj šetnji centrom Zagreba. Za sve one koji dolaze autom, u blizini Vinogradske bolnice je parking.

Uz sve to vršimo dostavu jela na Vašu adresu što Vam omogućava uživanje u ukusno pripremljenoj hrani u Vašem prostoru.

Veselimo se Vašem dolasku i dobar tek!